Nettbutikk

Nettbutikk

Kontaktperson

Dan Fredrik Oustad

Grovsiktverk

Kontaktperson

Dan Fredrik Oustad
Tlf: 917 94 590

Epost

McCloskey R-serie sikteverk er designet med et noe lavere turtall (akselhastighet) enn modellene i McCloskey sin S-serie, men har et høyere kast. løftevirkning på grunn av vekten av de større og tyngre materialmatingene og den grunnere silboksvinkelen. R-serie sikteverk er designet for sikting av større materialstørrelser i: jordproduksjon, knuste masser, forurensede masser, avgravnings masser, fine og grove masser. Dette er virkelig en allsidig produktserie, med kapasitet til veldig mange forskjellige arbeidsoppgaver.

R70

McCloskey R70 Grovsikteverk utfører allsidige, tøffe arbeidsoppgaver som alle maskiner i McCloskey sin R-serie. Den har en størrelse som gjør at den kan transporteres enkelt og økonomisk.

McCloskey R70 Mobilt Grovsikteverk passer perfekt for entreprenører som trenger en maskin som har evne til å håndtere masser der hvor virksomheten trengs til byggeprosjekter, jordproduksjon eller andre arbeidsoppgaver til å håndtere masser.

R70 er bygget svært solid og hare en ytelse som McCloskey International har bygget sitt omdømme på, ved hjelp av høykvalitets komponenter og den nyskapende McCloskey High Energy Screenbox.

McCloskey R70 leveres som dieselversjon med nyeste Steg V motorteknologi.

R105

McCloskey R105 Mobilt grovsikteverk gir den beste løsningen for håndtering masser som ikke krever større kapasitet slik som de største modellene i R-Serien.

R105 er bygget rundt McCloskey Internationals høye produktive High Energy Screenbox, McCloskey R105 grovsikteverk har klasseledende funksjoner for grovsikteverk i denne størrelsen, som komponenter av høy kvalitet, svært robust holdbarhet og pålitelighet.

McCloskey R105 representerer mest kostnadseffektiv produktivitet og kvalitet på markedet i en svært allsidig og mobil pakke.

McCloskey R105 kan leveres som Dual Power Hybrid Diesel / Elektrisk eller som dieselversjon med nyeste Steg V motorteknologi.

R155

McCloskey R155 Mobilt Grovsikteverk er et tøft, robust sikteverk designet for å takle de tyngste arbeidsoppgavene. Nytt for McCloskey R155 grovsikteverk er større mater og en forlenget endetransportør. Dette gir maskinen svært god kapasitet.

McCloskey R155 mobilt grovsikteverk er designet for å jobbe med høy kapasitet og håndtere store mengder materialer.

McCloskey R155 kan leveres som Dual Power Hybrid Diesel / Elektrisk eller som dieselversjon med nyeste Steg V motorteknologi.

R230

McCloskey R230 High Energy Screener er et av de mest robuste, holdbare og kraftige mobile grovsikteverk i verden i dag. Designet for å gi kompromissløs produksjon av masser til tunge siktejobber, er R230 i stand til å operere som en frittstående maskin som produserer ferdig produkt, eller som et primært sikteverk til det aller største av mobile knuseverk.

McCloskey Internationals kraftige høyenergi grovsikteverk leverer høyere ytelser og en høy kvalitet

siktet produkt med en svært høy arbeidskapasitet.

McCloskey R230 kan leveres som Dual Power Hybrid Diesel / Elektrisk eller som dieselversjon med nyeste Steg V motorteknologi.

Loading...