Nettbutikk

Nettbutikk

Kontaktperson

Dan Fredrik Oustad

Slagknusere

Kontaktperson

Dan Fredrik Oustad
Tlf: 917 94 590

Epost

McCloskey International sin portefølje av mobile slagknuserer gir høy ytelse og har modeller med allsidighet og et svært bredt utvalg til aktører som skal knuse forskjellige masser. De minste modellene kan bevege seg smidig rundt på trange steder er unikt egnet for resirkulering, riving og mindre skala byggeprosjekter. McCloskey International tilbyr også forskjellige større modeller med svært god produksjonskapasitet samt modeller med mulighet for resirkulering.

I34

McCloskey™ I34 kompakt slagknuser er den ideelle maskinen for mindre prosjekter med store produksjonskrav. Disse kompakte, mobile slagknuserne er spesielt egnet for resirkulering av betong, asfalt og tilslag. Denne allsidige, mobile knuseren er smidig og i stand til å bevege seg rundt på små områder, og fortsette å knuse mens den er i bevegelse. I34s størrelse er godt egnet til prosjekter med rivning, asfaltgjenvinning, tilslag og andre mindre byggeprosjekter. Knuseren er kun 2,5m bred og er derfor svært enkel å transportere mellom forskjellige oppdrag.

McCloskey I34 leveres som dieselversjon med nyeste Steg V motorteknologi.

I34R

McCloskey™ I34R resirkulerende slagknuser kombinerer produktiviteten til vår I34 med allsidighetenav et sikte og resirkuleringssystem, som tillater operatører å produsere et knust og ferdig sluttprodukt med én maskin. Denne allsidige, mobile knuseren er smidig og i stand til å bevege seg rundt på små områder, og fortsette å knuse mens den er i bevegelse. I34s størrelse er godt egnet til prosjekter med rivning, asfaltgjenvinning, tilslag og andre mindre byggeprosjekter. Knuseren er kun 2,5m bred og er derfor svært enkel å transportere mellom forskjellige oppdrag.

McCloskey I34R leveres som dieselversjon med nyeste Steg V motorteknologi.

I44Rv3

McCloskey™ I44RV3 kombinerer produktiviteten til en slagknuser med hele 1050mm x 1125mm impaktor og allsidigheten til et sikte og resirkuleringssystem, slik at operatører kan produsere et knust og siktet sluttprodukt med én maskin.

Kombinasjonen av impactor med High Energy Screenbox og en resirkulerende transportør leverer maksimal produktivitet og uovertruffen mobilitet. Nye funksjoner inkluderer et åpent chassis for enkel tilgang, en større dobbel dekks sikt for mer effektive fjerning av finstoff, en utsvingbar radial returtransportør som kan justeres 90 grader mens maskinen er i gang, og en direktedrevet slagknuser som øker kraften og redusere drivstoffkostnadene.

I44Rv3s kraft, allsidighet og oppgraderte åpne design gjør den ideell for noen av de tøffeste jobbene innen resirkulering av asfalt gjenvinning, betong gjenvinning, steinknusing, bygging og rivning.

McCloskey I44RV3 leveres som dieselversjon med nyeste Steg V motorteknologi.

I44v3

Den nye McCloskey I44v3 mobile slagknuser produserer sluttprodukter av høy kvalitet og har meget høy produksjonskapasitet. Effektiviteten økes med I44v3 sitt knusedesign, spesielt i materialflyten. Hver seksjonskomponent er bredere enn forrige for å tillate en uhindret materialflyt uten hindring eller innsnevring, og hindrer at materialet samler seg. Den direkte driften av knuserens rotor er også en ny funksjon på I44v3, og gir mer kraft, sammen med lavere drivstoff kostnader. Det redesignede åpne chassiset gir bedre tilgjengelighet, og en magnet bidrar til enklere betjening av knuseren. I44v3s allsidighet og oppgraderte design gjør den ideell for noen av de tøffeste jobbene som finnes, inkludert tilslag, resirkulering av asfalt, resirkulering av betong, bergverksindustri, og generell anleggsvirksomhet.

McCloskey I44v3 leveres som dieselversjon med nyeste Steg V motorteknologi

I4C

I4C Slagknuser er den siste modellen i McCloskey’s slagknuserportefølje. I4C er i en klasse for seg selv, og bringer produktiviteten til en 1125 mm (44,3″) slagenhet til en kombinasjon av maksimal kraft og manøvrerbar het. Knuserens design gir enkel tilgang til alle funksjoner for drift, service og vedlikehold. Avansert clutchteknologi gir redusert drivstoff forbruk, og mindre vedlikehold samtidig som det øker sikkerhet og produktivitet. Med sine forenklede kontroller og effektive hydraulikk er I4C heavy duty mobile knuseverk kommer garantert til å påvirke produksjonen positivt på alle typer materialer og arbeidsoppgaver.

McCloskey I4C leveres som dieselversjon med nyeste Steg V motorteknologi.

 

I4C kan også leveres som R-versjon med resirkulering ( I4CR )

Loading...