Nettbutikk

Nettbutikk

Kontaktperson

Dan Fredrik Oustad

Stacker med matekasse

Kontaktperson

Dan Fredrik Oustad
Tlf: 917 94 590

Epost

McCloskey stacker med matekasse letter håndteringen og lagring av alle typer materialer som stein, sand, flis, bark, kompost og matjord, som alle modellene kan mates inn i materen med store hjullastere og gravemaskiner. McCloskey sine stackere med matekasse er robuste, mobile transportbånd for lagring og håndtering av alle typer masser og passer til en rekke bransjer. Disse stackerne med matekasse er tilgjengelige med tilpassede løsninger og alternativer for å møte hver kundes unike krav til materialhåndtering.

SF50

McCloskey SF50 er en ny modell og et tilskudd til McCloskey sitt stacker sortiment. Den har en 10 fots matekasse og et 50 fots transportør. Maskinens størrelse gjør at den er fleksibel og enkel å flytte. Stackeren fungerer veldig godt på lokasjoner hvor det normalt ikke er plass til de større maskinene.

McCloskey SF50 kan leveres som Dual Power Hybrid Diesel / Elektrisk, eller dieselversjon med nyeste Steg V motorteknologi

SF80

McCloskey SF80 er McCloskey Internationals store opplagstransportør med matebunker. Den består av en stor matetrakt lik den som står på McCloskey sine største S-serie sikteverk. Matebunkeren som overfører materialene til en 80 fot transportør har kapasitet på opp til 800TPH. Maskinen er designet for å tillate operatører å lagre/overføre store mengder materiale, og  det eliminerer dobbel håndtering av materialene.

Enheten kan også komprimeres for transport og er enkel å transportere fra sted til sted.

McCloskey SF80 kan leveres som Dual Power Hybrid Diesel / Elektrisk, eller dieselversjon med nyeste Steg V motorteknologi

SF80R

McCloskey SF80R er McCloskey Internationals sin modell med radialfunksjon. Den består av en stor matetrakt lik den som står på McCloskey sine største S-serie sikteverk. Matebunkeren som overfører materialene til en 80 fot transportør, alt montert til en svingkrans som tillater hele 360° radial drift. Designet for å tillate operatører å lagre / overføre materiale det eliminerer dobbelt håndtering av materialer. Dens manøvrerbarhet gjør at denne enheten er veldig allsidig og gjør den ideell for lekter lasting og lossing, skinnelasting / lossing og lagring, evnen til å bevege seg parallelt gjør det mulig for operatøren å manøvrere enheten parallelt til fartøyet betyr at maskinen kan krabbe ved siden av.

Enheten kan også komprimeres for transport og er enkel å transportere fra sted til sted.

McCloskey SF80R kan leveres som Dual Power Hybrid Diesel / Elektrisk, eller dieselversjon med nyeste Steg V motorteknologi

RF80

Den nydesignede RF80 er McCloskey Internationals siste stacker modell med matekasse. Den består av en stor matekasse lik den McCloskey har på sin R-Serie sikteverk som overfører materialene til en 80 fots transportør. Modellen kan lastes bakfra med hjullaster og har et lavt lastenivå som gjør det fleksibelt for operatører å mate stackeren.

McCloskey RF80 kan leveres som Dual Power Hybrid Diesel / Elektrisk, eller dieselversjon med nyeste Steg V motorteknologi.

Loading...