Nettbutikk

Nettbutikk

Kontaktperson

Børge Johan Larsen

Grovknusere

Kontaktperson

Børge Johan Larsen
Tlf: 917 07 968

Epost

McCloskey International har et velrenommert rykte for å produsere kvalitet, best-in-class utstyr. J-serie grovknuseverk gir enda mer kraft og produktivitet sammen i et knuseverk. Med sin klasseledende produksjonskapasitet og den største lagringshøyden i sine respektive klasser, fortsetter J-serie mobile grovknuseverk å presse grensene for ytelse i bransjen.

J35

McCloskey J35 kompakt kjeftknusere er den perfekte løsningen for mindre prosjekter med store arbeidsoppgaver. Disse kompakte, mobile knuserne er spesielt egnet for entreprenører som har behov for å knuse masser som asfalt, betong og tilslag. Knuserne er mindre enn 2,5 m brede, og kan enkelt transporteres fra sted til sted.

McCloskey J35 leveres som dieselversjon med nyeste Steg V motorteknologi.

J35R

McCloskey™ J35R resirkulerende grovknuser kombinerer produktiviteten til vår J35 med allsidigheten til et sikte- og resirkuleringssystem, spesielt egnet for anleggsbransjen. Maskinen egner seg også godt til resirkulering av asfalt og tilslag. Størrelsen på dette knuseverket gjør at den kan benyttes på mindre områder og så til mindre byggeprosjekter hvor man har behov for knusing av masser. Maskinen er under 2,5M bred noe som gjør den smidig og enklere å transportere enn de fleste andre grovknusere med resirkulering.

McCloskey J35R leveres som dieselversjon med nyeste Steg V motorteknologi.

J40

J40v2 Kjeftknuser fortsetter McCloskeys sitt fokus på kvalitet, holdbarhet og produktivitet. Med 40” bred kjeve og brukervennlig kontrollpanel med utmerket maskinstyring , gir McCloskey™ J40v2  entreprenører en høyst mobilt alternativ samtidig som det oppfyller alle produksjonsforventninger. Med en bredde på 2,5 meter er den ideell for aktører som krever høy grad av mobilitet maksimal produktivitet leveres gjennom forbedringer av den dypere knuseboksen, inkludert en raskere kjevehastighet og større åpning mellom knuseren tømming knuseboksen og mater til endetransportør.

J40v2 tilfredsstiller alle krav som forventes av et McCloskey mobilt grovknuseverk. Inkludert høy produksjonskapasitet og en svært robust maskin.

McCloskey J40 leveres som dieselversjon med nyeste Steg V motorteknologi.

J45

McCloskey™ J45 mobil kjeftknuser har svært høy kapasitet og er meget robust. Med sensorer for både nivå i knuseboks og lasting sikrer J45 svært effektiv knusing av forskjellige typer stein og materialer. Optimalisert for grovknusing har J45 har en kraftig bofar løsning og overføringsrenner med brattere vinkler for å redusere mengden finstoff som går i kjeften.

J45 har en mater med høy kapasitet (6m³) kapasitet montert over et vibrerende sikt. Hovedtransportøren er nærmere bakkenivå for enklere vedlikehold og tilgjengelighet.

McCloskey J45 leveres som dieselversjon med nyeste Steg V motorteknologi.

J45R

McCloskey™ J45R resirkulerende kjeveknuser kombinerer produktiviteten til vår J45 med allsidigheten til et sikteverk og et resirkuleringssystem, slik at operatører kan knuse og sikte for å produsere sluttprodukter med én maskin.

Kombinasjonen av grovknusing sammen med et hengesikt med sikteareale på 5’x10′(1525mm x 3050 mm) og et resirkulerende transportbånd gir maksimal produktivitet. Det resirkulerende transportbåndet  lar operatører enten returnere materialet gjennom knuseren eller for å lagre et separat ferdig produkt. J45 har en mater med høy kapasitet med (6 m³) kapasitet montert over en valgfritt vibrerende forsikt.

McCloskey J45R leveres som dieselversjon med nyeste Steg V motorteknologi.

J50

Med en knusekjeft på 1270 mm (50”) x 735 mm (29”) (den bredeste kjeven i sin klasse), plasserer J50 McCloskey™ i forsiktet av markedet for mobile knusemaskiner. Maks produktivitet leveres gjennom forbedringene til knuseboksen inkludert et tyngre svinghjul for å optimere for alle knuseoppgaver. Hastigheten på kjeften til J50 fører til bedre reduksjon og at materialet behandles raskere gjennom knuseboksen

McCloskey International har et meget godt rykte i markedet for sin design og kvalitet. McCloskey J50 grovknuseverk har en imponerende produksjonskapasitet og fortsetter å utfordre standarden for produksjon og ytelse i sin klasse.

McCloskey J50 leveres som dieselversjon med nyeste Steg V motorteknologi.

Loading...