Nettbutikk

Nettbutikk

Kontaktperson

Kristoffer Heum

Hjullastere

Kontaktperson

Kristoffer Heum
Tlf: 414 40 002

Epost

Vi fører minilastere, teleskoplastere, hjullastere og teleskophjullastere fra Tyske Weidemann.

Weidemann startet opp helt tilbake i 1960, og har siden den gang vært en ledende produsent av kvalitetsmaskiner til anlegg og landbruk.

Et rikholdig og bredt sortiment av maskiner og utstyr til de fleste oppdrag.

Filosofien til Weidemann:

Vår misjon er som i årtier: Avlastning for bøndene med mekanisering av fjøs- og gårdsdrift. Dette førte til utviklingen av Hoftrac, som i dag er fellesbegrepet for en egen maskinkategori – originalen stammer fra Weidemann.

Det nære samarbeidet mellom Weidemanns utviklere og våre brukere har stadig ført til innovative konsepter, og til slutt til et gjennomtenkt produktprogram med høy bruksverdi og ferdig utviklet teknikk.

Det er det vi står for og vi følger kontinuerlig den veien vi har tatt. Våre kunder har fordelen av høy produktivitet, investeringssikkerhet, og har med Weidemann en sterk partner på sin side.

Våre maskiner og vår service setter ytelse på dagsorden, og begeistrer i daglig bruk. Laget for akkurat det. Weidemann – designed for work

Hoftrac

Kompakt konstruksjon, lavt tyngdepunkt, liten svingradius og kraftig prestasjon – disse faktorene har være kjennetegn for Hoftrac gårdslasterseriene fra Weidemann i mange år.

Hoftrac oppfyller uten problemer enhver arbeidsoppgave og arbeider hurtig, fleksibelt og sikkert. Hoftracen er ganske enkelt klar til bruk når som helst.

Leveres i flere størrelser og utstyrsnivåer.

Hjullastere

Weidemanns hjullastere gjør enhver arbeidsinnsats enda mer produktiv. For i tillegg til høy funksjonalitet, stor arbeidskomfort og fremragende sikkerhetsstandard, har de en mengde kraft og utholdenhet.

Hjullastere fra Weidemann tilbyr deg den passende løsningen for enhver oppgave. Finnes i mange størrelser og med et rikholdig utvalg av utstyr.

Teleskophjullastere

Alltid når det dreier seg om å oppnå større slaghøyde, egner en teleskophjullaster seg spesielt bra. For i tillegg til høy funksjonalitet, stor arbeidskomfort og fremragende sikkerhetsstandard, har disse maskinene i sammenligning med normale hjullastere med lastesvinge en teleskoparm og har gjennom dette en tydelig økt slaghøyde og rekkevidde. Da gjelder de grunnleggende evnene som manøvrerbarhet, stabilitet og slagkraft, som utmerker en hjullaster med svingledd, også på en teleskophjullaster – dette gjør maskinene så suksessrike.

Teleskoplastere

De kompakte teleskoplasterne fra Weidemann er unike med sin kombinasjon av slaghøyde, bredde og maskinytelse.

Med allhjulsdriften og allhjulsstyringen er du absolutt stabil og godt rustet for de mange forskjellige arbeidsoppgavene. De som kjører en Weidemann teleskoplaster, gir den ganske enkelt ikke fra seg igjen.

Leveres fra de minste modellen fra 1250kg nyttelast til de store opptil 4200kg.

Loading...