Nettbutikk

Nettbutikk

Kontaktperson

Dan Fredrik Oustad

Finsikteverk

Kontaktperson

Dan Fredrik Oustad
Tlf: 917 94 590

McCloskey International mobile sikteverk har høy kapasitet, tunge robuste, allsidige maskiner bygget basert på bransjeledende «High Energy» screenbox. Med de største sikteflatene i sin klasse,

McCloskey Internationals S-Series og R-Series screeners er designet for å gi kundene høy ytelse og holdbarhet i de mest krevende forhold, og levere høy produksjon på tvers av arbeidsoppgaver.

S80 2D

McCloskey S80 mobile finsikteverk er designet for brukere som krever mindre kapasitet enn S130- og S190-modellene tilbyr, men ikke er villig til å ofre kvalitet og funksjonene som finnes på McCloskey S-serie. Disse funksjonene inkluderer en High Energy Screenbox, stor mater og et romslig motorrom.

S80 kan bruke den bratteste siktevinkelen for et 2 dekker sikteverk som er tilgjengelig i markedet for øyeblikket. Dette sikrer best-in-class sikting av masser. Sikteverkest størresle gjør at det er enklere å frakte og får plass på mindre arealer.

McCloskey S80 leveres som dieselversjon med nyeste Steg V motorteknologi.

S130 2D og 3D

McCloskey S130 High Energy sikteverk kan brukes på et bredt spekter av bruksområder, inkludert tilslag, kull, knuste masser og flis.

Tilgjengelig i dobbelt- eller trippeldekk, på hjul eller belter. Med McCloskey S130 finsikteverk får du

klasseledende S-Range-funksjoner som den aggressive High Energy Screenbox og brukervennlig betjening.

S130 finsikteverk er kjent for svært god sikting av sand  og andre fine fraksjoner og har imponert kunder over hele verden med sin produksjonskapasitet.

McCloskey S130 kan leveres som Elektrisk, Dual Power Hybrid Diesel / Elektrisk, eller dieselversjon med nyeste Steg V motorteknologi.

S190 2D og 3D

McCloskey S190 presser industri standarder på siktekapasitet og er klasseledende med den mest avanserte og innovative 6100 mm (20′) x 1524 mm (5′) mobilt vibrerende sikteanlegg i markdet i dag, S190 High Energy Screener er tilgjengelig med både dobbelt- eller trippeldekk, på hjul eller belter. Med disse fleksible mulighetene gjør at  McCloskeys S190 kan tilpasses de aller fleste former for drift.

Tilgjengelig i dobbelt- eller trippeldekksalternativer, funksjoner som f.eks de justerbare vinklene på sikteboksen tillater tilpasning til en bredt spekter av materialer som kan siktes inkludert steinbrudd, gruvedrift, sand og grus, kullsikting, matjord og flis.

McCloskey S190 kan leveres som Elektrisk, Dual Power Hybrid Diesel / Elektrisk, eller dieselversjon med nyeste Steg V motorteknologi.

Loading...