Nettbutikk

Nettbutikk

Kontaktperson

Dan Fredrik Oustad

Stacker

Kontaktperson

Dan Fredrik Oustad
Tlf: 917 94 590

Epost

Designet for å tillate operatører å lagre/overføre materialer direkte fra mobil knusing og sikting, tilbyr McCloskey stackere den perfekte løsningen for alle deres materialhåndteringsbehov. En stacker kan erstatte behovet for en hjullaster eller gravemaskin og maskinen sikrer at lagringsprosessen er så rask og effektiv som mulig. McCloskey stackerer letter håndtering og lagring av natur masser, knuste masser, flis, bark, kompost og jord m.m.

WS3250

McCloskey WS3250 er en lagringstransportør som er designet for lagringsoperasjoner med høy kapasitet. Den elektriske modellen WS3250 er perfekt der miljømessige, lovmessige eller støymessige begrensninger må tas i betraktning. Transportøren er perfekt for både materiallagring eller materialoverføring mellom maskiner.

McCloskey WS3250 stacker er også tilgjengelige med steg V diesel , elektriske eller close coupled for tilkobling til maskiner som har hydraulikkuttak.

TS4065

McCloskey TS4065 setter standarden for stackere med høy kapasitet og høy mobilitet. TS4065 er tilgjengelig med steg V diesel eller Dual Power (Diesel/elektrisk), og kommer med en imponerende rekke funksjoner, inkludert en stor mater, et romslig motorrom, en slagseksjon under materen og justerbar matehøyde.

Denne stackeren er designet for å tillate operatører å lagre/overføre materialer direkte fra mobile knuse- og sikteanlegg, og tilbyr den perfekte løsningen for alle dine materialhåndteringsbehov. Den tilbyr fleksibiliteten og mobiliteten som trengs for å sikre at lagringsprosessen er så rask og effektiv som mulig, og eliminerer dobbel håndtering av materialer og er enkel å transportere, med minimal oppsett-tid, noe som reduserer transportkostnadene betydelig. Når TS4065 ankommer et arbeidssted, tar det bare noen få minutter å sette opp og begynne å produsere.

Med en lengde på 65’fot er TS4065 inngangspunktet for McCloskey stackere, som også er tilgjengelige i 80′, 100′ og andre tilpassede lengder.

McCloskey TS4065 stacker kan leveres med nyeste steg V dieselmotor eller som Dual Power ( Diesel/Elektrisk).

TS4080

McCloskey TS4080 beltegående stacker er designet for å tillate operatører å lagre/overføre materiale direkte fra mobile knuse- og sikteanlegg, og er tilgjengelig med steg V diesel eller Dual Power (Diesel/elektrisk) Dual Power på TS4080 øker drivstoffeffektiviteten, reduserer kostnadene, og sammen med fullelektriske modeller er den perfekt der miljømessige, lovmessige eller støymessige begrensninger må tas hensyn til.

TS4080 gir fleksibiliteten og mobiliteten som er nødvendig for å sikre at produksjonen er så rask og effektivt som mulig, og minimerer bruken av hjullaster og dobbel håndtering av materialer.

McCloskey TS4080 stacker kan leveres med nyeste steg V dieselmotor eller som Dual Power ( Diesel/Elektrisk).

ST80-Serie

McCloskey beltestackere er svært effektive. De er raske å sette i drift og en høy grad av mobilitet, reduserer nedetid mens produksjon og lagerkapasitet maksimeres.

Hydraulisk hovedløft og toppfold er standard, det samme er steg V dieselmotor. Dual Power-modeller er også tilgjengelige. Den maksimale transportørvinkelen på 22,5 grader gir de høyeste lagrene per transportbåndlengde i bransjen. Med en basisproduksjonskapasitet på 500 TPH med valgfrie oppgraderinger til 800 TPH, har McCloskey-stackere svært god kapasitet sammenlignet med konkurrentene.

 

ST80T Beltegående stacker

Tilgjengelig i Dual Power og diesel steg V, er ST80T med radiostyrt belte enhet designet for å levere høy kapsitet og radiell lagring av et bredt spekter av materialer.

 

ST80TV Beltegående stacker V-BIN

Kraftig mobil beltegående lagertransportør med hydraulisk sammenleggbar ramme og øvre V-Bin mater.

 

ST80T-LA beltegående stackerMED LØFTEAKSEL

Terreng-stackeren blander fordelene med mobilitet til stedet med den høye produktiviteten til en radiell transportør, med løfteakselalternativet som lar stackeren bytte fra beltemodus til radial på sekunder.

 

ST80TV-LA Beltegående stacker med V-BIN MED LØFTAKSEL

Med sin høykapasitets V-Bin-mater bringer ST80TV-LA den beste mobiliteten og produksjonen til mange utfordrende plasser rundt om i verden.

ST100-Serie

McCloskey ST100T beltegående stacker er designet for lagringsoperasjoner med høy kapasitet. Alle enheter er tilgjengelig med steg V diesel eller Dual Power (Diesel/elektrisk) Dual Power, hydraulisk hovedløft og hydraulisk toppfold. Dual Power-modellen øker drivstoffeffektiviteten din, reduserer kostnadene, og sammen med komplette elektriske maskiner er modellene perfekte der miljømessige, lovmessige eller støymessige begrensninger må tas hensyn til.

Denne kraftige mobile stackeren har en tilbakeslagsaksel og en maksimal transportørvinkel på 22,5 grader, noe som gir de høyeste lagringsmulighetene per transportbåndlengde i bransjen. Med sin solide ramme, store mater og produksjonskapasitet på opptil 500 TPH, har McCloskey ST100T svært god kapasitet sammenlignet med konkurrentene.

 

ST100T Beltegående stacker

ST100T har høy mobilitet, en lagerhøyde på 12,5 m (41′ – 3″) og kan skryte av kapasitet på opptil 800 TPH.

 

ST100TV beltegående stacker med V-Bin

Kraftig mobil beltet lagringstransportør med hydraulisk sammenleggbar ramme og øvre V-Bin mater for maksimalt volum og produksjon.

 

ST100T-LA beltegående stacker med løfteaksel

De banebrytende terrengstackerne blander fordelene med mobilitet med den høye produktiviteten til en radial transportør, med en løfteaksel som lar stackeren bytte fra belte til radial på sekunder.

Loading...