Nettbutikk

Nettbutikk

Hjem

Høytrykk og vakuum

Attetster & leverandører

Kontakt

Anlegg

Attetster & leverandører

Kontakt

Avfall og gjenvinning

Attetster & leverandører

Kontakt

Landbruk

Attetster & leverandører

Kontakt

Skog, Hus og Hage

Kontakt

Can-am

Brukte BRP Can-Am

Katalog

Kontakt

Nettbutikk

Om oss

Ledig stillinger

Magne Gitmark & Co AS

Fosselia 20
4790 Lillesand

m@gitmark.no

+47 37 26 89 00

Kontaktperson

Dan Fredrik Oustad

Anlegg

Gitmark er en av de største og eldste aktørene innen salg av store mobile maskiner i Norge.

Erfaring skaper trygghet

McCloskey International er markedsleder som leverandør til sikte- og knuseindustrien med et komplett sortiment av maskiner inkludert knuseverk, sikteverk, stackere og vaskesystemer. Produktene brukes i et bredt spekter av bransjer som inkluderer materialproduksjon, entreprenørvirksomhet, infrastruktur og veibygging, bygging og riving, gruvedrift, avfallshåndtering og gjenvinning.

Siden 1985 har McCloskey International etablert et verdensomspennende rykte for høyytelsesprodukter som har introdusert mange av dagens viktige mobile sikte og knuse løsninger. Fra og med 2019 er McCloskey en del av Metso Outotec. Metso Outotec er en frontløper innen bærekraftig teknologi, komplette løsninger og tjenester for tilslag, mineralbehandling og metallraffinering og gjenvinningsindustri globalt. Ved å forbedre kundenes energi- og vanneffektivitet, øke deres produktivitet, og redusere miljørisiko med deres produkt- og prosessekspertise, er Metso Outotec partneren for positiv endring.

Metso Outotec har hovedkontor i Helsinki, Finland, og sysselsetter over 15 000 personer i mer enn 50 land og proforma

Salget for 2020 var rundt 3,9 milliarder euro. Selskapet er notert på Nasdaq Helsinki. mogroup.com, twitter.com/metsooutotec. Metso Outotec rangerte som nr 8. på Global 100-listen over verdens mest bærekraftige selskaper.

Kontaktperson

Dan Fredrik Oustad
Tlf: 917 94 590

Epost

Loading...