Nettbutikk

Nettbutikk

Hjem

Høytrykk og vakuum

Attetster & leverandører

Kontakt

Anlegg

Attetster & leverandører

Kontakt

Avfall og gjenvinning

Attetster & leverandører

Kontakt

Landbruk

Attetster & leverandører

Kontakt

Skog, Hus og Hage

Kontakt

Can-am

Brukte BRP Can-Am

Katalog

Kontakt

Nettbutikk

Om oss

Ledig stillinger

Magne Gitmark & Co AS

Fosselia 20
4790 Lillesand

m@gitmark.no

+47 37 26 89 00

Kontaktperson

Thomas Helle

Stonefex steinutskiller

Kontaktperson

Thomas Helle
Tlf: 905 99 221

Epost

STONEFEX

Steinseparatoren Stonefex fjerner raskt og effektivt steiner og andre tyngre inerte gjenstander fra treflis, sikterest / komposteringsmateriale, bark og annen bio brensel. Et patentert system bestående av trykk- og sugevifter danner en nøyaktig luftstrøm inne i det spesialdesignede separasjonskammeret som separerer steiner og tyngre gjenstander fra brennbart tre.

Stonefex er ment å bli matet direkte fra et sikteverk eller via et transprortbelte med fraksjonert materiale i størrelsesorden 10-150mm.

Forurensede brenselfraksjoner som tidligere var ubrukelige på grunn av en høy andel stein kan nå bli bearbeidet og benyttes til rent brensel til en høyere pris.  Stonefex leveres som standard på hengerchassis, men kan også leveres som stasjonær utgave. Driftsformen er elektrisk. Anlegget kan også leveres som hybridløsning, enten med strømforsyning via integrert dieselgenerator eller med 400V nettstrøm som energikilde.

Stonefex er designet for å separere inntil 100m3 / time

 

 

1. Effektiv separering

I ekspansjonskammeret skiller et system bestående av trykk- og sugevifter materialet i en steinfraksjon og i en renset brukbar fraksjon. To transportører frakter materialene ut på motsatte sider.

 

2. Innmatingsbelte

Et bredt innmatingsbelter med justerbar hastighet muliggjør enkel innlasting av materiale, og gjør at Stonefex er kompatibel med en rekke maskiner og systemer.

 

3. Enkel mobilitet

Maksimal mobilitet takket være et robuste hjulunderstell og en enkel hengertilkopling, og uavhengig drift med innebygd dieselgenerator. Alternativ drift via 400V nettspenning

 

4. Enkelt vedlikehold

 Store luker med inngang til separasjonskammeret, motorrom og inn i den svingbare sugevifta muliggjør enkelt og praktisk vedlikehold.

Loading...