Nettbutikk

Nettbutikk

Kontaktperson

Lars Andreas Ravnåsen

Ballistor – Ballistisk Separator

Kontaktperson

Lars Andreas Ravnåsen
Tlf: 928 63 328

Epost

Ballistisk separator

BALLISTOR

Ballistor er en ballistisk separator som sorterer ut brukbare fraksjoner fra en avfallsstrøm til potensielt resirkulerbare materialer. Ved å kombinere ballistisk separasjon med sikting, blir materialstrømmen etter kun én gjennomgang sortert i følgende 3 kategorier:

  • «2D» fraksjon – Ren fraksjon bestående av lette 2 sidig materiale plastfolie, papp, papir, kartong ol som er flat-myk-smal og etter partikkelstørrelse.  Dette betyr at fraksjoner med høyt energiinnhold kan sorteres ut fra nærings- eller husholdningsavfall og videre bearbeides til RDF i én og samme operasjon.
  • Finfraksjon – (typisk 0-60…100mm) Materiale som slipper igjennom ønskede siktehullsåpninger i separatoren. Forbrenningsfraksjon
  • «3D» Fraksjon. Voluminøse, rullende, kubiske objekter som trebiter, hardplast, -ikke magnetiske metaller, stein, murstein, betong osv, som i etterkant kan sorteres manuelt eller med roboter.

Ballistor er en stasjonær innretning med elektrisk drift. Finnes i flere størrelser og er som oftest en komponent i en lengre produksjonslinje.  

Ballistorens komponenter har lang levetid, har lette utskiftbare slite- og sikteelementer, er åpen lett og vedlikeholde og som alle bidrar til å holde driftsutgiftene lave. Med fire modeller / størrelser og med flere alternativer kan Ballistor-separatoren tilpasses den ønskede sorteringsoppgaven. Ballistor leveres kun som stasjonær modell.

1. Flere Modeller

Ballistor er tilgjengelig i fire ulike størrelser som stasjonære utgaver, med alternativer for innmatingtrakt og / eller justerbar innmatingsluke

 

2. Valgbare fraksjoner

Variable hullstørrelser i sikteelementene til Ballistoren separerer effektivt det stigende 2D-materialet fra finfraksjonsmaterialet

 

3. Smart bygget

Den solide rammen som omgir ballistoren forenkler installasjonen, gir effektiv tilgang til sikteelementene og reduserer driftsutgiftene ved å gjøre det enkelt å skifte ut slitedelene.

 

4. Pålitelig drift

 Automatiske smøresystemer kombinert med elektronisk driftsovervåking gjør maskinen pålitelig selv under tungt arbeid.

Loading...