Nettbutikk

Nettbutikk

Hjem

Høytrykk og vakuum

Attetster & leverandører

Kontakt

Anlegg

Attetster & leverandører

Kontakt

Avfall og gjenvinning

Attetster & leverandører

Kontakt

Landbruk

Attetster & leverandører

Kontakt

Skog, Hus og Hage

Kontakt

Can-am

Brukte BRP Can-Am

Katalog

Kontakt

Nettbutikk

Om oss

Ledig stillinger

Magne Gitmark & Co AS

Fosselia 20
4790 Lillesand

m@gitmark.no

+47 37 26 89 00

Kontaktperson

Thomas Helle

Hurrikan Vindsikt

Kontaktperson

Thomas Helle
Tlf: 905 99 221

Epost

Komptech Hurrikan S er et mobilt vindsikt med høy kapasitet som effektivt fjerner uønskede materialer som plastfilm og folier i prosessen der man sikter ut kompost fra kompostert matavfall, hagekompost eller andre fraksjoner der folie/ flygeplast er et problem. En patentert «trykksug»-prosess skaper en effektiv separasjon og fjerner av lette fraksjoner fra siktet kompost i to trinn med en separasjonseffektivitet på opptil 95 prosent. Først blir materialet separert med en målrettet luftstrøm. Deretter suges det lette materiale ut med kraftige sugevifter. Systemet har i tillegg justeringsmuligheter som gjør det mulig å separere materialet ved hjelp av viftehastighet, vifteavstand og ventilasjonsspjeld. Helelektrisk drift av alle komponenter sikrer topp effektivitet samtidig som den har mange justeringsmuligheter. Man kan forbedre kvaliteten på ferdigproduktet ytterligere ved å bruke magnet separator og en steinfelle på Hurrikan S modellen.

Hurrikan S har totalt 3 vifter (en trykkvifte og to sugevifter). Vindsiktet driftes elektrisk. Anlegget kan også leveres som hybridløsning, enten med strømforsyning via integrert dieselgenerator eller med 400V nettstrøm som energikilde.

Kjernefunksjon 1: Sugevifter

Sørger for effektiv separasjon av lette fraksjoner fra sikterest med et kraftig trykksugesystem med to sugevifter.

 

Kjernefunksjon 2: Vibrerende innmatingsbord

 Et vibrerende innmatingsmatebord rister materialet fremover samtidig som det jevner ut materialet inn i maskinen som igjen bedrer kapasiteten.

Kjernefunksjon 3: Ytterligere utstyrsalternativer

Hurrikan S kan også leveres med enderullmagnet for å skille ut magnetisk metall – og steinsfelle – runde, tunge gjenstander (for det meste steiner) ruller ned en justerbar skrå transportør og samles via en renne i egen container.

 

 

Kjernefunksjon 4: Mobilitet

Hurrikan S kan enkelt fraktes langs vei. Maskinen har enkel og rask tilkopling og uavhengig drift med innebygd dieselgenerator. Hurrikan har fullelektrisk drift og kan om ønskelig også driftes via 400V direkte nettspenning. Hurrikan S kan også leveres som stasjonær utgave ved behov for det.

 

Loading...