Nettbutikk

Nettbutikk

Kontaktperson

Børge J. Larsen

Deutz-Fahr

Kontaktperson

​Børge J. Larsen
Tlf: 91 70 79 68

Epost

Deutz-Fahr har preget utviklingen av traktorer i over 100 år, og har for lengst gjort seg fortjent til sitt rykte om god driftssikkerhet og lang levetid.

De nye generasjonene av Deutz-Fahr traktorer er bygget på moderne teknologi, lavt drivstofforbruk, høy førerkomfort og et markant design.

Med de nye Deutz-Fahr seriene, har den tyske traktorprodusenten satt ny standard med avansert teknologi, bruk av multimedie-teknologi i betjeningen, full oversikt i traktoren og suveren kjørekomfort

Serie 3

Deutz-Fahr’s 3000 serie, har i forbindelse med oppdatering til Tier 5, fått en meget kraftig oppdatering, så den fremstår enda mere komfortabel og effektiv og setter dermed en helt ny og høyere standard i klassen.

Utgangspunktet, har fra oppstarten vært, å konstruere den aller beste løsning for en kompakttraktor med lav egenvekt og lav totalhøyde. Eks: 59 hk med hytte: Egenvekt, 1885 kg, høyde 228,3 cm.

Det understrekes at det ekstraordinært høye standardutstyret i denne traktor, som bl.a. omfatter: Oppdaterte 4-søylet, støysvak luksushytte, 31 liter hydraulikpumpe, + 18 liter separat styrepumpe, 2 DV ventiler, som betjenes i panelet til høyre for føreren, kraftig trepunkt med MHR-betjening og 1200 kp løfteevne.
Er standardutstyret ikke nok, finnes også airconditioning og luftsete, forskjermer og mye mere som ekstrautstyr.

Hele ekvipasjen drives av høyeffektiv og støysvak Perkins 4-cylindret, 2,2 liter motorer foran den effektive synkroniserte transmisjonen.

Serie 4

4000 E serien er en enkel og robust traktor. Den har de helt grunnleggende fasiliteter en traktor skal ha for å utføre en arbeidsoppgave, men er ikke forsynet med noen form for avanserte teknologi.
4000 E kan leveres både med og uten hytte. Modellen med sikkerhetsbøyle er ideell til arbeidsoppgaver hvor sjåføren skal foreta hyppige av- og påstigninger for at løse oppgaver på jordet.

Serie 5 smalspora traktorer

Deutz-Fahr’s serie av trinnløse smalspora-traktorer, er nå også oppgraderte til Tier 5, samtidig med en rekke nye utstyrsmuligheter, som gjør disse spesialtraktorene enda mere effektive.
Utgangspunktet her har fra oppstarten vært at kun den aller beste løsning er akseptabel i en smalsporet, trinnløs Agrotron 5000 TTV.
Det understrekes at det ekstraordinært høye standardutstyr i denne traktor, som bl.a. omfatter: Helt ny 4-søylet luksushytte med fullstendig plant gulv, med AC og luftsete, 100 liter LS-pumpe, + 42 liter separat styrepumpe, opptil 9 stk. DV el-ventiler, som betjenes i setets armlene, kraftig trepunkt med EHR-betjening.
Er standardutstyret ikke nok, kan også velges i tillegg forakselfjæring og stabilitetsprogram, som gjør traktoren meget stabil ved hurtig transport og i bratt terreng.
Hele ekvipasjen drives av høyeffektiv og støysvak FARMotion 3- eller 4-cylindrede motorer foran den effektive trinnløse SDF-transmisjonen.

Serie 5

Deutz-Fahr Agrotron Serie 5 er moderne allround-traktorer med 95 – 126 hk. De er utrolig smidige og kommer raskt rundt hjørnene på gården. Samtidig er de meget allsidige og løser lett arbeidsoppgavene på jordet og på veien.
Serie 5 er en sikker vinner som frontlessertraktor. En separat oljepumpe til traktorens styring sikrer full manøvrering samtidig med, at frontlesseren anvendes.
Der er flere utstyrsnivåer med 2- eller 3-trins PowerShift, PowerShuttle med SenseClutch, Stop&Go, ComfortClutch, trinnløs transmisjon og mye annet å velge i.

Serie 6

Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 rommer et bredt spend av traktorer med 6-cylindrede motorer, forskjellige transmissioner og mange utstyrspakker. Velg mellom 6-trinns powershift, Full Powershift, eller trinnløs TTV.

Alle modeller er utrustet med effektive transmisjoner, som forener toppkomfort med mekanisk styrke. Sjåføren har ideelle arbeidsforhold i den berømte MaxiVision 2 hytta med brukervennlige betjeninger og et meget høyt komfortnivå. Deutz-Fahr Agrotron Serie 6 traktorer leveres med 6 cylindrede DEUTZ-motorer fra 155 – 226 hk med opptil 7 DV el- proporsjonalventiler og 120 eller 160 liter LS-pumpe.

Serie 7

Deutz-Fahr Agrotron Serie 7 TTV er en høyteknologisk traktor med et unikt design. Hytten er toppmoderne, komforten er i særklasse og betjeningsfasilitetene utrolig brukervennlige. Serie 7 traktorene er ikke bare kraftfulle på jordet, de er også utrolig smidige på veien og rundt om på gården. Hvis traktoren utstyres med Agrosky autostyring, er produktiviteten på topp.
Deutz-Fahr Agrotron Serie 7 ble kåret til Tractor of the Year, da den ble lansert og har takket være flere oppdateringer holdt sin posisjon som en helt unik traktor. Nå er den oppdatert med den helt nye SDF Compond-transmission, som gir toppfart, akselerasjon og nedbremsing helt i særklasse.

Serie 8

Med de nyeste digitale løsninger fra DEUTZ-FAHR, hjelper traktoren deg med et effektivt arbeid, som både sparer deg tid og penger.
Traktoren besitter en kraftfull Twin-Turbo motor med 287HK og en maksimal hastighet på 60 km/t. Gjennom frontens PTO DualSpeed funksjon og tørre skivebremser er maskinen hurtig og perfekt både på jordet og på veien. Traktoren har et av markedets beste og mest komfortable arbeidsmiljø – selv under de tøffeste forhold, takket være sammenspillet mellom den fult justerbare, intelligente frontakselopphenget og den videreutviklede MaxiVision Cab.

Serie 9

Deutz-Fahrs stortraktor med opptil 336 hk under panseret er en avansert traktor, som forener den nyeste motorteknologi fra DEUTZ med komfort i særklasse og effektive betjeningsfasiliteter til alle funksjoner i den luksuriøse Maxi Vision2 Cab.
Som alle nye Deutz-Fahr traktorserier har Giugiaro Design tilføyet den nye traktor et moderne, potent design og ekstra brukervennlighet i hytta. Med en hydraulikkapasitet på 210 l/min., 8 hydraulikkuttak, en løfteevne på 12 tonn og mange andre flotte spesifikasjoner, leverer den produktivitet i særklasse.

Loading...