Nettbutikk

Nettbutikk

Kontaktperson

​Børge J. Larsen

Iseki

Kontaktperson

Børge J. Larsen
Tlf: 91 70 79 68

Epost

Iseki kompakttraktorer og gressklippere er utviklet og produsert i Japan etter velkjente strenge normer om kvalitet og effektivitet.

Resultatet er høy ytelse, effektive og brukervennlige maskiner som fungerer dag etter dag, år etter år. Det har gitt Iseki et godt rykte som sier at de er pålitelige, driftssikre og effektive med lang levetid.

Iseki kompakttraktorer kommer ofte med luksushytte spesielt for nordiske forhold. De er romslige og komfortable, og oppfyller sjåførens behov enten det er sommer eller vinter.

Hyttekomfort handler først og fremst om gode ergonomiske arbeidsforhold for lange arbeidsdager og riktig bruk av instrumenter, slik at feil unngås – Iseki oppfyller alle kravene.

TLE serien

Hvis du primært har bruk for 40 hk trekkraft, og en kompakttraktor alle kan kjøre, er Iseki TLE 3410 det helt riktige valget

Den er i all sin enkelthet en bunnsolid mekanisk traktor med PTO, 28 l/min. arbeidshydraulikk og en lift, som kan løfte opptil 1.000 kg.

Enkel er ikke synonym for primitiv! Iseki TLE 3410 har for eksempel en hydrostat, som betjenes via to ergonomiske vippepedaler. 

Sikkerheten er også helt på topp med ROPS sikkerhetsbøyle, sklisikre trinn og store håndtak til bruk ved på- og avstigning osv.

Selv kaffekoppen står sikkert i en integrert holder på høyre skjerm.

TM serien

ISEKI TM har vært mange år på markedet. Designet er blitt modernisert, teknikken oppdatert, vibrasjonsdempningen forbedret osv., men TM er fremdeles den kvalitets traktoren man kjenner fra tidligere og har den velkjente driftssikkerheten – og så får man utrolig mye for pengene.

Det finnes 3 modeller med 16, 20 el. 25 hk og hydrostatisk eller mekanisk transmisjon. Felles for modellene er et kompakt design 4WD, 3-pkt. lift, PTO og differensialsperre. Noen foretrekker ISEKI TM med sikkerhetsbøyle, andre velger at få den levert med en romslig hytte, hvor der er plass til de store vinterstøvler og store dører på begge sider.

TH serien

ISEKI TH 5420 HST er en smidig all-round kompakttraktor som kommer inn de fleste steder. Den har masse krefter og er spekket med komfort, og utstyr.

De  40 hk leveres av en 3-cylindret ISEKI Stage V dieselmotor m. vannkjøling.

TH 5420 HST leveres med servo-elektrisk hydrostatisk transmisjon med 3 grupper, speedautomatik, «Max speed control», «Response control» og elektrisk fartpilot, så sjåføren har optimale muligheter for at utnytte traktorens store potensiale. 
ISEKI TH 5420 HST leveres med en OECD-godkjent luksushytte. Det er en komfortabel arbeidsplass med godt utsyn og logisk instrumentering. Servostyring, luksussete med varme, radio m. Bluetooth og joystickbetjening gjør det til en arbeidsplass hvor det er verdt at bruke hele dagen.

TG serien

TG 6687 HST representerer den aller nyeste teknologi og setter den nye standard for brukervennlig betjening, komfort og effektivitet. 
TG 6687 har servoelektrisk hydrostat transmisjon med 3 grupper, speedautomatik og «Max speed control», «Response control» og elektrisk fartpilot, så kjøreopplevelsen er helt på topp.

Det samme kan man si om komforten, for med joystick-betjening, aircondition, luksussete med varme, radio M/Bluetooth og mye annet, er det en fornøyelse å arbeide med den nye kompakttraktor.

Leveres helt opp til 67hk

Loading...