Nettbutikk

Nettbutikk

Kontaktperson

Børge J. Larsen

Palax C750

Kontaktperson

Børge J.Larsen
Tlf: 91 70 79 68

Epost

Palax C750

Palax C750 revolusjonerer arbeidet med sin utrolige hastighet og kraft for å møte alle krav, ettersom dets 750 mm hardspissblad, det raskeste på markedet, vil temme selv de største tømmerstokkene. 70-seriens maskiner fra Palax har vært uslåelige i sin størrelsesklasse for profesjonell vedberedning.

Nå øker Palax C750 standarden på flere måter. Hastigheten er på topp, og den økte stokkediameteren gjør at arbeidet går som aldri før. Videre så er maskinens bakre del gjort bredere, noe som gjør det lettere for treverket å bevege seg i sporet. Den mer robuste kløyvekniven og den forbedrede spaken gjør maskinen mer komfortabel å betjene. Maskinen garanterer et raskt arbeidstempo, siden dens automatiske hurtigbevegelsesventil maksimerer kløyvehastigheten. Avfallsristen i kløyvesporet samler opp alt rusk som dannes fra kløyvingen, noe som resulterer i ren og lett tørket ved.

Denne maskinen er designet for ekte profesjonelle som trenger mer fart i livet. Ta tak i kontrollene og ta kontroll over arbeidet ditt!

TEKNISKE SPESIFIKASJONER

Vekt: 810/900/840/930kg

Maks stokkediameter: 30cm

Svingbar transportør: 2,4m

Maks kubbelengde: 55cm

Kløyvekraft 10t

Diameter sagblad: 750mm

Loading...