Nettbutikk

Nettbutikk

T5

Fra kr

999 999,-

C2A-Knapp

Kontaktperson

Alf Ivar Salvesen
Tlf: 97 16 84 50

Epost

Gitmark er en av de største og eldste aktørene
innen utstyr for høytrykksspyling og slamsuging.

Ca 300 store biler er solgt i Norge, noe som gir oss meget god erfaring og kjennskap til kundenes behov.
Vi leverer slamsugere, tilhengere og kombibiler fra Fico i Finland, slamsugere fra Keox i Finland, vakuumlastere/tørrsugere fra Koks BV i Nederland, samt spylehengere, spylebiler og små slamsugere/kombier fra Rom BV i Nederland.

I tilgegg har vi et stort lager av spyledyser og tilbehør til behaglige priser, hvor ENZ GmbH er vår viktigste leverandør.
Vi har et stort delelager og et velfungerende verksted med 10 personer.
Serviceteknikerne kjører jevnlige serviceturer over hele Norge for forebyggende vedlikehold på leverte maskiner.

T5 AC

T5 Auto Command har effekt fra 110 – 140 hk. Den kjennetegnes også av et meget godt førermiljø med høy komfort og enkel betjening der SideWinder armlene med trinnløs transmisjonsbetjening er et viktig element. Som utgangspunkt leveres traktoren med et romslig Horizon førerhus, men den kan også leveres med lavprofil førerhus med panoramaglass i taket

T5 DC

New Holland  Dynamic Command er en svært lettkjørt og smidig traktor som vil gi maksimal produktivitet på mellomstore bruk og hos husdyrbønder der lasterarbeid og transport skjer daglig, og kraftuttaksarbeid, som slått, pressing og lett jordbearbeiding hører til det viktigste onnearbeidet.

24×24 Dynamic Command åtte-trinns transmisjon er designet for effektivitet.  Den tilbyr et bredt spekter av hastigheter innenfor tre arbeidsområder, A,B og C som tilsvarer de som ofte brukes når du utfører aktiviteter på jordet eller på veien.  Med hele 8 kløtsjfrie lynraske hurtiggir i hver gruppe, er det mulig for føreren å tilpasse traktorens hastighet nøyaktig til arbeidet som utføres, noe som resulterer i større produktivitet. Alle trinn i girkassen er mekaniske med full momentgjennomføring. Det er et unikt dobbeltkløtsjsystem som gjør at giringen kan skje så raskt.  Vendegiret er også meget kjapt og presist og har justerbart komfortnivå, noe som er ideelt ved lasterarbeid som dermed kan utføres mye raskere og jevnere.  Sammen med girkassen får du også en funksjon som heter Brake&Go som betyr at du kløtsjer ut girkassen med bremsepedalen og i praksis muliggjør kløtsjfritt lasterarbeid i lavere hastigheter.

T5 EC

New Holland T5 Electro Command  er konstruert med tanke på allsidighet. Perfekt hjemme på jordet, på vegen, i låven eller på gårdsplassen, den kan enkelt benyttes til transport, kraftuttaksdrift, trepunktarbeid eller oppgaver i kommuner samt vegvedlikehold. Electro Command™ transmisjonen lar deg tilpasse hastigheten til arbeidsoppgaven på en enkel og smidig måte. Med fullt utvalg av kraftuttaksturtall, takvindu med god sikt, trepunkthydraulikk foran og bak, så har du den perfekte samarbeidspartner til allsidig landbruk.

T5 Hilo

T5 Hilo er designet for å være den ultimate «all-rounderen» for dagens moderne gårder med blandet produksjon. Vi lyttet og tok utgangspunktet i T5000 serien sin arv og oppdaterte den for moderne landbruk. Enten den utfører frontlasterarbeid, arbeider med dront eller bakmonterte redskaper eller kjører på veien, så leverer T5 kvalitetsfunksjoner i en kompakt pakke. En rekke tilpassede alternativer fra ulike transmisjoner til motorer, kombinert med turtallstyring og brennstofforbruk i toppklasse, gjør T5 til en vinnende pakke.

Det romslige VisionView førehuset gir enestående sikt i alle retninger, takluke i glass gir optimal sikt for komfortabelt frontlasterarbeid. Alle betjeningselementer er perfekt plassert og enkelt inn og utstigning garanteres takket være brede førerhusdører.

Informasjon 1

Her kommer det nok litt tekst ja

Informasjon 1

Her kommer det nok litt tekst ja

Loading...