Nettbutikk

Nettbutikk

Kontaktperson

Kristoffer Heum

Rundballepakkere

Kontaktperson

Kristoffer Heum
Tlf: 414 40 002

Epost

Krone rundballepakkere finnes i 2 modeller. Trepunktsmontert pakker med en pakkearm og slept modell med dobbel arm.

Pakkerene er beregnet for proff bruk og innehar en pålitelig teknologi.

Alt er nøye gjennomprøvd. Det er trykt å velge en rundballepakker fra Krone

EasyWrap 150 rundballepakker trepunkt

Med klassisk trepunktsmontering kommer EasyWrap 150 nært inntil traktoren. Det betyr optimal vektfordeling og høy stabilitet slik at pakkeren også kan brukes på mindre traktorer.

To store, separat drevne ruller sørger for at ballene roterer jevnt selv under vanskelige forhold. Pakkeren går med en hastighet på 36 o/min og er derfor ekstremt effektiv. Armens rotasjonshastighet styres ikke av tid, men av den faktiske posisjonen ved hjelp av en rotasjonsvinkelsensor.

En brems sørger for at pakkearmen holdes igjen, spesielt i bratt terreng, og at den alltid starter fra samme posisjon. Det betyr at man alltid får et perfekt pakkeresultat, uansett traktor og hydraulikkapasitet. Folieholderen og forstrekkeren kan svinges ut for bedre tilgjengelighet. Rullen festes enkelt og folien tres inn i dispenseren. Pakkerarmen kan kjøres forover eller reverseres ved å trykke på en knapp. Derfor er det raskt og enkelt å bytte folierull.

 

 • Med 36 o/min er dette markedets raskeste pakkemaskin med en arm
 • Maskinen kobles til traktorens trepunktshydraulikk
 • Ballene roteres sikkert på glatte og korrugerte valser
 • Automatisk drift for brukervennlig styring gjennom hele prosessen
 • Praktisk system for raskt bytte av folieruller
 • Fleksibel styring av hele prosessen via hel eller delvis automatisk eller manuell drift
WasyWrap 165T Rundballepakker slept

EasyWrap 165T pakkemaskin med dobbel pakkearm går med en hastighet på opptill 40 o/min. Det gir meget rask pakking og dermed også stor kapasitet. Pakkerarmens rotasjon overvåkes via sin faktiske posisjon ved hjelp av en rotasjonsvinkelsensor.

En brems holder pakkearmen på plass, spesielt i bratt terreng, slik at den alltid starter fra samme posisjon. Dette sikrer et perfekt pakkeresultat med konstant overlapping til enhver tid, uansett traktorens hydraulikkapasitet.

Folien strekkes med 55% til 70%, avhengig av utvekslingen, og sikrer dermed effektiv utnyttelse av folien. En sensor som er integrert i dispenseren kontrollerer at folien ikke er revet av. Hvos folien rives av kan føreren enten stoppe for å sette folien inn igjen, eller alternativt halvere hastigheten på pakkebordet og kjører videre med en folie. Folieholderen og forstrekkeren kan svinges ut for bedre tilgjengelighet. Rullen festes enkelt og folien tres inn i dispenseren. Pakkerarmen kan kjøres forover eller reverseres ved å trykke på en knapp. Derfor er det raskt og enkelt å bytte folierull.

 

 • Dobbel pakker med vendbar pakkerarm og opptil 40 o/min for maksimal kapasitet og høyest sûrforkvalitet
 • Understell med lavt tyngdepunkt gjør maskinen meget stabil, spesielt i bakker
 • Balleplukkeren kan justeres uten verktøy. Den har robust lasterarm som kan plukke baller i størrelse opptil 1,65m i diameter og 1650kg
 • Pakkebord med fire faste, vevde belter og opptil seks styreruller for pålitelig ballerotasjon
 • Riktig folieoverlapping uansett traktor takket være den posisjonskontrollerte pakkeprosessen (ikke tidskontroll)
 • Automatisk funksjon for praktisk kontroll over hele arbeidsflyten fra ballen plukkes opp til den losses
Loading...