Nettbutikk

Nettbutikk

Velkommen til Gitmark

Lillesand
Kontakt oss

Høytrykk og vakuum

Anlegg

Avfall og gjenvinning

Landbruk

Skog, hus og hage

Can-Am

I Lillesand har vi hoveddelen av virksomheten vår. Her holder administrasjonen vår til, i tillegg til avdelingene for kommunalteknisk virksomhet, anlegg, landbruk og butikk. De fleste av våre selgere har kontor i Lillesand, her har vi også våre forskjellige delelager og verksteder. Det som etter hvert har blitt en stor satsning for oss med nettbutikk opererer også ut herfra.

Et stort behov for mere plass har ført til at vi er i en prosess for å utvikle mere tomt og næringseiendom i tilknytning til dagens lokaler. Vi har alltid vært en Lillesandsbedrift og det har vi også et ønske om å være i fremtiden. Flere av våre ansatte kommer fra Lillesand, og områdene rundt, og i forhold til mange av kundene våre har vi en meget gunstig plassering midt i Agder fylkene.

Vår intensjon er å levere kvalitet fra A-Å. Vi skal kunne «gå god for» produktet før og etter handelen er gjennomført. Kort sagt – Vi har tro på det vi selger – Vi skal være trygge på at du får hjelp når behovet melder seg, også etter av varen er levert. Dette innebærer at vi har en fungerende ettermarkedsavdeling med deler og verksted til produktene vi leverer.
I tett samarbeid med leverandører fra inn og utland kvalitets-sikrer vi hvert produkt som går igjennom systemet. Du skal være trygg når du handler hos oss!

Sjekk ut produktene våre, og spør oss gjerne om det er noe du savner.

Loading...