Demodag Gitmark Arendal

Velkommen til Gitmark sin demodag på avdelingen i Arendal, hvor du vil få sjansen til å se en unik feiemaskin for traktor og hjullaster i aksjon. Vi samarbeider med Agro Traders AS for å gi deg en mulighet til å oppleve SNOWEK CICULUS 220M, som kan dreie rundt 360 grader!

Denne imponerende feiemaskinen vil definitivt overgå dine forventninger. Vår ekspert vil være til stede for å gi deg en grundig introduksjon til maskinens funksjoner og demonstrere dens evner i praksis. Vi vil også ha flere andre modeller på utstilling som vil være verdt å se, så ta deg tid til å utforske dem også. Vårt mål er å gi deg en fullstendig oversikt over feiemaskinene vi tilbyr, og hjelpe deg med å velge det som passer best til ditt behov.

Besøk oss på demodagen den 21. mars på Gitmark avdeling i Arendal, fra kl. 1000-1700. Det vil også være gode tilbud i butikken på denne dagen og lett servering. 

Ikke gå glipp av denne fantastiske muligheten til å se SNOWEK CICULUS 220M i aksjon, og oppleve dens unike funksjoner selv.

Vi håper å se deg der!

Tid og sted

Adresse: Skrubbedalsveien 5, 4848 Arendal

Dato: 21. Mars fra kl 10:00-17:00

Loading...