Nettbutikk

Nettbutikk

Outlander MAX 450T

Fra kr

93 900,-

Kontaktperson

Børge J. Larsen
Tlf: 91 70 79 68

Gitmark er en av landets største og eldste aktører
innen utstyr for høytrykksspyling og slamsuging.

Ca 300 store biler er solgt i Norge, noe som gir oss meget god erfaring og kjennskap til kundenes behov.
Vi leverer slamsugere, tilhengere og kombibiler fra Keox OY i Finland, vakuumlastere/tørrsugere fra Koks BV i Nederland, samt spylehengere, spylebiler og små slamsugere/kombier fra Rom BV i Nederland.

I tillegg har vi et stort lager av spyledyser og tilbehør av høy kvalitet til behagelige priser, hvor ENZ GmbH er vår viktigste leverandør.
Vi har et stort delelager og et velfungerende verksted med 10 personer.
Serviceteknikerne kjører jevnlige serviceturer over hele Norge for forebyggende vedlikehold på leverte maskiner.

Motorvalg for Rotax 450

38 hk ensylindret væskekjølt Rotax 450. Denne Rotax-motoren tilbyr uovertruffen kraft og ytelse samtidig som den er både pålitelige og effektive

Motorvalg for Rotax 450

38 hk ensylindret væskekjølt Rotax 450. Denne velprøvde Rotax-motorene tilbyr uovertruffen kraft og ytelse samtidig som den er både pålitelige og effektive.

Opptil 907 kg slepekapasitet

Outlander er fullt utstyrt for enkel flytting av større belastninger og har en standard festeplate bak, og imponerer med opptil 750 kg (6×6: 907 kg) slepekapasitet for alle slags oppgaver på reisen.

Valgbar 2wd / 4wd med Visco-Lok QE

Test den i all slags terreng med Visco-Lok QE selvlåsende frontdifferensial, med raskere kopling for krevende bruk. Differensialen trenger ikke, i motsetning til noen av konkurrentenes differensialer, en hastighetsbegrensning.

Tretrinns Dynamisk Servostyring (DPS)

For enkel, direkte og hastighetssensitiv styringsassistanse, med mer kraft i lavere hastighet for å redusere styrekraften, og mindre i høyere hastighet for maksimal styringsfølelse for føreren. Tre moduser tilpasser DPS enda mer.

Variatordrift

Velg et gir, trykk på gassen – og kjør – girkassen til Can-Am Outlander CVT gir deg så mye kraft som du trenger. Nå med rekalibrert motorbremsing for mer presis kontroll i bakkete terreng.

20,5 l drivstoffkapasitet

Utvalg for å fare vidt og bredt. Stor drivstoffkapasitet og effektive Rotax-motorer holder deg og Outlander 450 på veien lenger enn du kanskje venter.

4,5-tommers digital skjerm

Outlander 450 med allsidig 4,5-tommers digitalskjerm. Fartsmåler, turteller, kilometerteller og avstandsmåler. Girposisjon, 4×4-indikator, temperatur, motorlamper, elektronisk drivstoffmåler og klokke.

1,588 kg vinsj

Test ut denne kraftige vinsjen med styrevalser. Kapasiteten på 1,588 kg trengs til jakt, skogbruk og krafttak utenfor allfarvei. Forhåndsmonterte ledninger og andre beslag.

Traxter

Mest kapable Can-Am noensinne

Outlander

Komfort og kapasitet for alle førere

Maverick

Den smarte veien fra A til B

Renegade

Den kraftigste familien av sport ATV-er

Loading...