Nettbutikk

Can-Am » Can-Am » ATV » DS

Nettbutikk

DS 90 X

Fra kr

48 400,-

Kontaktperson

Børge J. Larsen
Tlf: 91 70 79 68

Can-Am ATV – 2022  Youth DS 90 X

For eldre barn er våre DS 90 og DS 90X-modeller utstyrt med ekstra utstyr for å høyne de små og store opplevelsene. Med doble A-armer, HPG Piggyback dempere, racing kickup-pinner, X-pakke med grafikk og setetrekk og sporty eksosrør setter DS 90 X rett og slett nye standarder for de de ynges ytelser.

Holdbare og engasjerende Rotax-motorer

Å komme igang på en DS kunne ikke være enklere, med 4-taktsmotorer med elektrisk starter, skifteløs CVT-transmisjon og fartsbegrenser—de små kan gi alt fokus på løypa som ligger fremfor dem.

Elektrisk starter med kickstart som reserve

Barna kan enten hoppe på og kjøre avgårde takket være en praktisk elektrisk starter med startknapp, eller fyre opp Rotax-motoren selv med den tradisjonelle reserveløsningen med kickstart.

Uavhengig A-arm forhjulsoppheng

For en stabil og komfortabel tur som er fokusert på sikkerhet og engasjement, har DS lang fjæringsvei og A-Arm fjæring foran som er inspirert av våre større ATV-er for de voksne.

Standard gassbegrenser

Med innebygget gassbegrenser kan du holde barnets hastighet under kontroll mens deres erfaringer, trygghet og evner begynner å vokse.

Skifteløs automatisk CVT

CVT Variatordrift sørger for det rette giret. Med framover-fri-revers funksjonalitet, trenger ikke ungene å tenke på å skifte gir eller gå av kjøretøyet for å skifte til revers.

Traxter

Mest kapable Can-Am noensinne

Outlander

Komfort og kapasitet for alle førere

Maverick

Den smarte veien fra A til B

Renegade

Den kraftigste familien av sport ATV-er

Loading...